نفتآب
نفتآب
فروش فنوکسی اتانول (نگهدارنده محصولات آرایشی)

توضیحات آگهی

فنوکسی اتانول با فرمول شیمیایی C8H10O2 نگهدارنده مورد استفاده در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی است. اگر در کمد و وسایل منزل خود نگاهی بیندازید قطعاً هستند محصولاتی که شامل این ماده هستند.

از لحاظ شیمیایی، فنوکسی اتانول به عنوان یک گلیکول اتر یا به عبارت دیگر یک حلال شناخته میشود.

این ماده را به عنوان “مایع چرب و چسبنده با عطر و بوی گل رز” توصیف میکنند.

به عنوان یک تثبیتکننده در عطرها و صابونها مورد استفاده قرار میگیرد.

فنوکسی اتانول یک مایع بدون رنگ، روشن و مایع روغنی است که در معرض دمای اتاق و میزان حلالیت و میزان تبخیر آب کم است. این با واکنش فنول و اتیلناکساید در دما و فشار بالا تولید میشود. این ماده به طور طبیعی در چای سبز رخ میدهد.
برای سفارش این محصول با کارمند فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید
فروتن


تصویر بنر

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش فنوکسی اتانول (نگهدارنده محصولات آرایشی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *